середа, 20 червня 2007 15:50

У Чечні готується форум з питань тероризму

Муфтіят Чеченської республіки ухвалив рішення провести міжнародний миротворчий форум з протидії релігійно-політичному екстремізму і тероризму "Іслам - релігія миру і творення".

Муфтій Чечні Султан Мірзаєв, "проведення форуму підтримане президентом республіки Рамзаном Кадировим, сприяє регіональний суспільний фонд імені Ахмата Кадирова".

"Мета проведення форуму полягає в активізації діяльності мусульман Росії з протидії релігійному політичному екстремізму і тероризму, підтримці зусиль органів державної влади і громадських організацій в проведенні політики толерантності і пошани до народів багатонаціональної Росії", - розповів муфтій.

Він також підкреслив, що "передбачається створити на форумі постійнодіючий семінар з проблем ісламу на Північному Кавказі".

Президент Чечні Кадиров, коментуючи рішення про проведення форуму, заявив, що "цей форум стане черговим підтвердженням того, що релігійний екстремізм чужий чеченському народу, а віротерпимість і миролюбність є основними рисами жителів Чеченської республіки", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Чечні готується форум з питань тероризму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі