понеділок, 20 серпня 2007 17:03

У Бєлградському зоопарку ведмеді Маша і Міша з"їли серба (ФОТО)

У Бєлградському зоопарку було виявлено наполовину обгризене тіло 22-річного серба Бранко Йовановіча, який пропав напередодні, під час "пивного фестивалю".

Співробітники зоопарку розповіли, що тіло чоловіка було знайдене в клітці ведмедів Маша і Міші. Молода людина була гола, його акуратно складений одяг лежав поряд з трупом.

Коли співробітник зоопарку увійшов до клітки, ведмеді заричали і відтягнули тіло в дальній кут. Для того, щоб витягнути тіло з клітки, довелося проводити спеціальну операцію.

Директор Бєлградського зоопарку Вук Божовіч сказав, що молода людина, видно, була п"яна або знаходився під впливом наркотиків, коли проникла в клітку до бурих ведмедів.

У клітці ведмедів Маши і Міші були також виявлені декілька мобільних телефонів, скиби чорного хліба, камені і банки з-під пива. Видно, цими предметами учасники "пивного фестивалю" кидали напередодні у ведмедів.

Поліція не виключає, що Йовановіч міг бути убитий, а потім підкинутий в клітку до ведмедів. Проводиться судово-медична експертиза, повідомляє NEWSru Israel з посиланням на CNN

Зараз ви читаєте новину «У Бєлградському зоопарку ведмеді Маша і Міша з"їли серба (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі