середа, 26 грудня 2007 10:25

У будинку депутата парламенту Філіппін прогримів вибух: 7 осіб поранено

Сім осіб отримали поранення при вибуху в будинку депутата парламенту Філіппін Сесіль Луни, повідомило агентство Ассошіейтед Прес.

Інцидент стався увечері 25 грудня у місті Бангед, адміністративному центрі північної провінції Абра, коли вся сім"я політика зібралася, щоб відсвяткувати Різдво. У числі поранених троє синів Луни, вони госпіталізовані.

Поліція поки не може точно сказати, чи був вибух випадковістю чи терактом.

Луна у напруженій боротьбі виграв на виборах в травні цього року у Вісенте Валери, тодішнього губернатора Абри, чия родина перебувала при владі у провінції протягом трьох десятиліть. У цій частині країни вже багато років "діють" незаконні збройні формування і випадки насильницьких методів політичної боротьби там нерідкі.

Поліція в даний час розслідує вбивство мера міста Параселіс Сезара Балаканао Рафаеля, який раніше у вівторок був застрелений озброєними людьми, коли повертався додому з своєї ферми, повідомляє  РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «У будинку депутата парламенту Філіппін прогримів вибух: 7 осіб поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі