вівторок, 01 березня 2011 09:04

Спецтема: Арабські революції

У Броварах будинок особистої медсестри Каддафі взяли в облогу телекамери

У Броварах будинок особистої медсестри Каддафі взяли в облогу телекамери

Галина Колотницька, яку називали особистою медсестрою лівійського лідера Муаммара Каддафі, повернувшись в Україну, опинилася в блокаді.

Другий день поспіль журналісти чатують на жінку під стінами броварської хрущовки, не звертаючи уваги ні на погрози сусідів викликати міліцію, ні на обурення рідних Галини.

Сама винуватиця ажіотажу розмовляти із пресою відмовилася, повідомивши через зачинені двері, що після того, як її зганьбили у ЗМІ, коментарі давати не буде.

Нагадаємо, українка Галина Колотницька, яка працювала у лівійського лідера Муаммара Каддафі, прилетіла до України на третьому літака Міноборони у неділю, 27 лютого.

Відразу ж з аеропорту "Бориспіль" Колотницька вирушила у Бровари в будинок до своєї дочки – Тетяни.

Як відомо, раніше Тетяна розповідала, що її мати виїхала в Лівію 9 років тому. Спочатку працювала в госпіталі, а потім пішла на службу до Каддафі.

"У нього працюють і інші українки медсестрами. Мама одна з них (за деяким даними, у Каддафі 4 медсестри-українки). Він чомусь не довіряє цю справу лівійкам", - додала Тетяна.

Інформація про те, що у Каддафі працює українська медсестра, яка нібито є його коханкою, стала відома завдяки сайту Wikileaks, який опублікував донесення американського посла в Лівії Джейна Кретза.

Зараз ви читаєте новину «У Броварах будинок особистої медсестри Каддафі взяли в облогу телекамери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі