вівторок, 21 серпня 2007 08:14

У Брітні Спірс маніакально-депресивний психоз, - психіатр

 Після того, як Брітні Спірс тричі не з"явилася на інтерв"ю журналу Allure, на обкладинці якого красувалася топлес минулого тижня, редакція видання, збентежена подібною поведінкою зірки, звернулася до психіатра проханням прокоментувати дії співачки.

Нью-Йоркський фахівець Жейн Грір заявила, що Брітні, найімовірніше, страждає маніакально-депресивним психозом. "Її поведінка говорить про те, що вона страждає маніакально-депресивним психозом, - відзначає Грір. - Божевільна поведінка з несподіваними епізодами втрати контролю над собою - гоління налисо, напад на фотографів з парасолькою - це симптоми, які ми маємо можливість спостерігати постійно".

Психіатр також нагадала червневий епізод, коли Спірс, посварившись з своєю матір"ю, зажадала від неї триматися подалі від її дітей. "Складовими маніакальної поведінки є відхід від реальності і спалахи гніву, - пояснила Грір. - Люди, страждаючі психозом, зляться на тих, хто намагається повернути їх в реальне життя - як її мати", пише The Bosh.
Зараз ви читаєте новину «У Брітні Спірс маніакально-депресивний психоз, - психіатр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі