вівторок, 27 листопада 2007 11:23

У Брітні Спірс черговий коханець (ФОТО)

 
Співачка завжди віддавала перевагу кавалерам не свого рівня: цього разу її новим залицяльником став офіціант із ресторану, який дуже хоче зробити кар"єру в кіно. Пара познайомилась у ресторані, де вечеряла Брітні, а потім хлопця побачили на її віллі. Обранець співачки Майкл Марчанд працює офіціантом і мріє про кар"єру в кіно. Нарешті в житті Брітні Спірс почали відбуватися хороші події. Скандально відома молода співачка знову закохана. У Брітні з"явився новий бойфренд, повідомляє Allheadlinenews.com ыз посиланням на журнал "Life and Style".

Брітні познайомилася з актором-початківцем Майклом Марчандом, за сумісництвом офіціантом ресторану "Мірабелла", де вона вечеряла, на початку листопада.

Закохані спочатку приховували свої стосунки, але папарацці швидко з"ясували, що Брітні таємно бігає на побачення.

"Майкл Марчанд прийшов у ресторан трохи пізніше за північ, за декілька хвилин з"явилася Брітні. Через 45 хвилин вони пішли з ресторану разом. Майкл був чарівний, веселив Брітні, яка голосно сміялася. З ресторану вони роз"їхалися на різних машинах", – пише американське видання.

Пізніше Майкла засікли на віллі Брітні в Малібу. Днями поп-співачка і Майкл Марчанд почали зустрічатись у відкриту. Говорять, Майкл відразу запав на Брітні, а вона в останні два тижні помітно повеселішала, часто сміється й посміхається, повідомляє Комсомольська Правда.

Попри те, що Брітні явно тягне до чоловіків, які їй не рівня, поспішати з висновками про її нового обранця зарано. Адже, як відомо, в Голлівуді багато акторів-початківців паралельно з кінопробами й прослуховуваннями підробляють у ресторанах, щоб хоч якось звести кінці з кінцями, поки їм не посміхнеться щасливий випадок. Навіть секс-символ Бред Пітт колись рекламував чікен-бургери в костюмі курчати в голлівудському генделику.

Нагадаємо, для Брітні Спірс 2007 рік видався дуже непростим. Наприкінці 2006 року вона розлучилася з чоловіком, своїм підтанцівником Кевіном Федерлайном і тепер виплачує йому аліменти (такі американські закони, багатший з подружжя підтримує біднішого). Післяпологова депресія, вечірки, алкоголь і наркотики довели її до лікарні. Втікши звідти, Брітні чогось поголилася наголо, чим налаштувала проти себе громадськість. У Брітні відібрали дітей, які живуть зараз з їх батьком, а поп-співачка постійно судиться за право їх відвідувати. Останнє судове засідання призвело до того, що Брітні заборонили возити дітей у машині після того, як усюдисущі папарацці сфотографували співачку з 2 синами в машині, коли вона проскочила на червоне світло світлофора. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «У Брітні Спірс черговий коханець (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі