вівторок, 15 квітня 2008 11:50

У Британії з"явилися бюстгальтери для маленьких дівчаток, що збільшують груди

Британська мережа супермаркетів Tesco опинилася в центрі скандалу, після того, як в секціях з дитячим одягом цих магазинів з"явилися бюстгальтери, що збільшують груди, розраховані на семирічних дівчаток.

Проти продажу подібних предметів малолітнім дітям у Великобританії вже різко висловилися ряд громадських діячів. Фахівець з історії моди Девіс Моріс назвав бюстгальтер для малолітніх дівчаток "вульгарним і непристойним", а представник профспілки вчителів заявив, що рішення компанії є "безвідповідальним".

Проте представник Tesco захищав рішення компанії почати торгівлю збільшуючими бюстгальтерами, аргументуючи це тим, що дівчатка в 7 років цілком здатні правильно оцінити такий вид білизни. Крім того, нібито батьки дівчаток підтримали виробників.

Це не перший скандал навколо Tesco, пов"язаний з продажем неналежних товарів для дітей. У 2006 році після численних скарг супермаркет прибрав зі своїх іграшкових відділів набір з жердиною для танців, схожий на використовуваний професійними стриптизерками, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «У Британії з"явилися бюстгальтери для маленьких дівчаток, що збільшують груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі