четвер, 20 грудня 2007 08:56

У Британії знову втрачені особисті дані громадян

Співробітники Королівської податкової і митної служби Великої Британії, що втратили в жовтні 2007 року особисті дані 25 мільйонів британців, знову втратили носій з важливою інформацією. Як пише в середу, 19 грудня, газета The Telegraph, цього разу йдеться про особисті дані більш як 6,5 тисячі пенсіонерів, включаючи їх імена, адреси, дати народження, номери соціального страхування, розміри пенсійних відрахувань.

Як і попереднього разу, втрата сталася при кур"єрській пересилці. Дані не зашифровані і не захищені паролями. Газета відзначає, що ними легко можуть скористатися шахраї.

Організація вже повідомила про події всіх людей, чиї дані знаходилися на загубленому носієві.

Після втрати даних про сім"ї, що мають право на дитячу допомогу, подав у відставку голова податкової і митної служби Пол Грей.

Дані британців втрачали цього року також співробітники Агентства по ліцензуванню водіїв і автомобілів. Вони втратили диски з інформацією про шість тисяч британців і їх автомобілі. Диски з даними трьох мільйонів британських водіїв-початківців, були втрачені у США в офісі компанії, що розробляє тести по керуванню автомобілем, повідомляє АМІ "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Британії знову втрачені особисті дані громадян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі