неділя, 17 серпня 2008 16:46

У Британії зіткнулися два літаки, 5 чоловік загинули

Недалеко від британського аеропорту Ковентрі в повітрі зіткнулися два легенів літака, що імовірно йшли на посадку, повідомляє AFP. П"ятеро чоловік загинули, а робота аеропорту була тимчасово зупинена. Як уточнює Skynews, один літак був одномоторним, а другий - двомоторним.

За даними відділення швидкої допомоги району Уест-Мідлендс міста Ковентрі, на борту літака, що впав недалеко від Ковентрі Роуд (CoventryRoad) між містами Брінклоу і Ковентрі, знаходився один пасажир. Другий літак розбився за одну милю (1,6 кілометра) від першого. На його борту знаходилися чотири людини.

Аеропорт Ковентрі розташований за вісіми кілометрів на південь від центру міста Ковентрі. Його оператором є авіакомпанія Thomsonfly, яка здійснює польоти в декілька європейських країн, включаючи Іспанію і Грецію. Згідно ліцензії, на території аеропорту можуть обслуговуватися і злітати приватні літаки, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Британії зіткнулися два літаки, 5 чоловік загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі