середа, 20 серпня 2008 16:27

У Британії живе кіт з двома парами вух (ФОТО)

 
В одній з британських сімей живе незвичайний вихованець - кіт з двома парами вух на голові. 65-річна Валері і її чоловік Тед знайшли тварину два роки тому в одному з барів в Чікаго.

Господар бару пропонував відвідувачам забрати декількох котенят до себе додому. Одного з них - чотиривухого - передавали по колу, поки він не потрапив до рук чоловіка Валері.

"Тед і я залишилися без свого вихованця, який був з нами 20 років, і думали, що більше не братимемо котенят, - говорить Валері. - Але, коли кошеня забралося на плече Теда і заснуло, зрозуміли, що у нас немає іншого виходу".

Пара вирішила назвати свого нового вихованця на честь одного з героїв фільму "Зоряні війни" - джедая Йоди. На створення цього персонажа режисера Джорджа Лукаса надихнув його кіт.

Через деякий час Валері відправилася з восьмимісячним кошеням до ветеринара. Побачивши додаткову пару вух Йоди, лікар признався, що ніколи ще не стикався з подібними природними відхиленнями. Те ж саме сказали і інші місцеві ветеринари.

Господиня Йоди, боячись, що її унікального вихованця можуть викрасти, перестала випускати його з будинку. До кота також приєднали спеціальний чіп, на випадок, якщо той загубиться.

Деякі знайомі радили господарям Йоди провести операцію, щоб залишити котові тільки одну пару вух. Проте Валері упевнена, що це - зайве. Йода - абсолютно нормальний кіт, який любить своїх господарів і живо цікавиться навколишнім його світом. Він чує так само, як і решта котів.

Та все ж у Йоди є одна цікава особливість. Коли він муркоче, цього не чути. Муркотання можна тільки відчути, якщо покласти палець на його шийку. Кіт також не відрізняється голосистістю, коли нявкає, повідомляє Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «У Британії живе кіт з двома парами вух (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі