понеділок, 29 вересня 2008 18:56

У Британії викрали вантажівку з іграми на мільйон доларів

У Британії зловмисники викрали вантажівку з конфіскованими іграми для Playstation 3 на загальну суму в 600 тисяч фунтів стерлінгів (більше мільйона доларів), пише TheSun. Це відбулося всього лише через декілька годин після того, як автомобіль потрапив на стоянку, що охоронялася. Пізніше за поліцію вдалося виявити вантажівку, проте ігор в ній вже не було.

Спочатку сім контейнерів з іграми було викрадено з Нортгемптона, проте поліції вдалося зупинити синю вантажівку марки "Рено" і повернути вкрадене. Відзначимо, що в кузові автомобіля, окрім всього іншого, знаходилося 16 тисяч копій нового шутера BrothersinArms: Hell"sHighway, а також деяка кількість копій екшна GrandTheftAuto IV.

Вантажівку переправили на захищену стоянку, проте вже через декілька годин її знову викрали. Минулого понеділка вона була знайдена, проте ігор в кузові вже не було. Зараз поліція шукає свідків, які можуть знати хоч щось про грабіжників або викрадені ігри.

Видавництво Ubisoft, що відповідає за випуск BrothersinArms, вже поспішило заспокоїти потенційних покупців. Представники компанії обіцяють поставити нову партію ігор, щоб уникнути дефіциту.

Зараз ви читаєте новину «У Британії викрали вантажівку з іграми на мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі