пʼятниця, 02 жовтня 2009 15:41

У Британії видали посібник зі статевого життя для літніх людей

У Британії видали посібник зі статевого життя для літніх людей

Адміністрація британського міста Манчестер випустила ілюстроване допомога з статевого життя для людей старших 50 років, пише Telegraph.

47-сторінкова брошура була виготовлена на спеціальне замовлення на підставі опитувань людей похилого віку, які висловили незадоволення з приводу відсутності інформації про статеве здоров"я і інтимні відносини для їх вікової групи. У той же час багато британців після 50 років стають самотніми і бажають знову почати відносини з представниками протилежної статі.

У посібнику є такі розділи, як "Поговоримо про секс" і "Поради щодо залицяння", а також міститься інформація про інфекції, що передаються статевим шляхом, та вікових змінах зовнішності і статевої системи.

Брошура ілюстрована фотографіями літніх мешканців Манчестера.

Видання п"ятитисячного тиражу обійшлося міській раді та адміністрації охорони здоров"я 8 тисяч фунтів стерлінгів. Поширюватися допомога буде безкоштовно.

Презентація брошури 2 жовтня приурочена до британського Дня літньої людини і початку двотижневого манчестерського фестивалю літніх громадян Full of Life.

За матеріалом: Медпортал

Зараз ви читаєте новину «У Британії видали посібник зі статевого життя для літніх людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі