неділя, 25 лютого 2007 10:38

У Британії розсекретили проект з вивчення надприродних здібностей людини

Міністерство оборони Великої Британії розсекретило матеріали про таємний проект, присвячений вивченню надприродних здібностей людини.

В рамках дослідження, проведеного 2002 року, добровольців із зав"язаними очима просили відповісти, що знаходиться у закритому конверті. Зокрема, в конверти поміщали зображення ножа і матері Терези. 28% піддослідних дали відповіді, близькі до правильних, проте більшість учасників експерименту виявилися не такими проникливими. Один з добровольців заснув, намагаючись концентруватися на вмісті конверта.

Колишній співробітник Міністерства оборони Великої Британії припустив, відмітивши час проведення експерименту, що військові перевіряли можливість використання надприродних здібностей для пошуку Осами бін Ладена і схованок зі зброєю.

До участі в дослідженнях військові намагалися привернути 12 екстрасенсів, які рекламували свої послуги в інтернеті, проте жоден з екстрасенсів не погодився.

Як повідомили в Міністерстві оборони Великої Британії, секретний проект закрили через малу цінність отриманих результатів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Британії розсекретили проект з вивчення надприродних здібностей людини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі