понеділок, 26 листопада 2007 12:29

У Бразилії обрушився футбольний стадіон: 7 загиблих, 30 поранених

На північному сході Бразилії у місті Салвадор обрушився футбольний стадіон Фонте Нова. Як повідомили в поліції, при обваленні сектора для вболівальників на футбольному стадіоні загинули семеро людей, ще близько 30 отримали травми різного ступеня тяжкості. Інцидент відбувся в неділю ввечері відразу після закінчення матчу місцевого клубу "Баїя" і команди "Віла Нова" зі штату Гояс.

Уболівальники "Баїі" святкували перемогу свого клубу, що означала перехід у другий дивізіон чемпіонату Бразилії, коли раптово частина верхньої трибуни стадіону "Вонте Нова" провалилася. Люди падали з висоти близько 20 метрів. Усі жертви трагедії впали з великої висоти і отримали пошкодження, несумісні з життям, зокрема черепномозкові травми.

Всього на матчі було присутні близько 60 тисяч уболівальників. Незадовго до кінця зустрічі тисячі людей, яким не вистачило квитків, прорвалися на трибуни. Зараз на місці трагедії працюють рятувальні бригади.

"Трагедія відбулася через зношеність старого стадіону, – заявив у інтерв"ю місцевому радіо "Ексельсіор" капітан Еусімар з пожежної служби міста. – Усі металеві конструкції арени проржавіли", повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У Бразилії обрушився футбольний стадіон: 7 загиблих, 30 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі