субота, 16 вересня 2006 12:10

У Бразилії хлопчик вирішив долю футбольного матчу

Курйозний випадок трапився під час футбольного чемпіонату в Бразилії. Долю зустрічі команд "Сантакрузенс" і "Сорокабе Атлетіко" несподівано для всіх вирішив маленький хлопчик, який подає м"ячі на полі. Сталося це на 89-й хвилині напруженої гри, перемогу в якій з відривом в один гол брали гравці "Сорокабе".

Напевно, матч так і закінчився б з рахунком 1:0, коли б не дитина, якій випав шанс повернути на полі м"яч, що викотився за лінію. Замість того щоб просто подати його в руки воротареві, "майбутній чемпіон" майстерним ударом закрутив його точно в кут воріт "Сорокабе".

На радість гравців "Сантакрузенс", рефері матчу в цей час відволікся. Тому, побачивши м"яч у воротах, він, не замислюючись, зарахував гол. У результаті, незважаючи на люті протести "сорокабовців", команди закінчили гру з нічийним результатом.

У післяматчевому інтерв"ю рефері визнав, що базував своє рішення на свідченнях лінійного судді.

- Я повинен був довіряти своєму власному зору, - пригнічено сказав він.

Проте, розплачуватися за цю помилку йому все ж таки доведеться. Голова комісії суддівства Маркос Маріїно пообіцяв застосувати до нього строге покарання, аж до усунення з посади.

- Це була дуже серйозна помилка, і покарання буде неминучим, - запевнив всіх Маріїно.
- Суддя не був сконцентрований, а це не припустимо у футболі, - констатував він, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «У Бразилії хлопчик вирішив долю футбольного матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі