субота, 01 березня 2008 12:00

У боротьбі за особисте щастя жінка ледь не втратила життя

Тема існування паралельних сімей (яка б, безумовно, шокувала наших бабусь і дідусів) добре відома сучасній людині. В суспільстві, де жінок набагато більше за чоловіків, стала абсолютно очевидною боротьба за особисте щастя. Подвиги Дон Кихотів і любовні серенади в більшості своїй канули в Літа. Пані, переставши бути об"єктами зітхань, перетворилися на завойовниць. Закладене природою прагнення до створення сімейного вогнища примусило представниць слабкої статі йти на чималі жертви, щоб утримати коханого. Правда, досягнутий результат і штамп в паспорті далеко не завжди ставали гарантією щасливого майбутнього.

Доля Тетяну не балувала. Респектабельна та багатообіцяюча поїздка матері на заробітки закордон принесла таки матеріальну стабільність в сім"ю, проте позбавила 12-річну дівчинку таких необхідних у підлітковому віці материнських турботи і любові. Батько непробудно пиячив, тому розраховувати їй доводилося тільки на власні сили. Дівчина росла, її моральні якості формували школа, знайомі і вулиця. І тому, напевно, вони виявилися дуже суперечливими. До 35-ти років, маючи вищу освіту, квартиру в м. Луганську, так і не змогла знайти роботу до душі. Але її не покидало бажання знайти єдиного, який полюбить, зрозуміє, захистить.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Вони познайомилися по листуванню. Із своїх двадцяти шести десять років Микола провів в місцях позбавлення волі. Не відчуваючи жіночої уваги вже протягом тривалого часу, йому було приємно усвідомлювати, що в недалекому майбутньому на свободі на нього чекає таке симпатичне створіння. Листування закінчилося романтичним вінчанням і клятвами у вічній любові. Проте вічність продовжувалася всього півроку. Помітивши, що відносини змінилися, Тетяна зовсім розгубилася. Жінка ніяк не могла зрозуміти, в чому справа. Правда виявилася гіркою. Микола, ніколи не обтяжуючи себе будь-якими рамками і зобов"язаннями, і тепер не відрізнявся зразковою вірністю. Вже протягом кількох місяців у нього була інша - паралельна сім"я, в якій щаслива друга половина вже очікувала поповнення. Розуміючи, що треба діяти, Тетяна почала висловлювати погрози та докори на адресу суперниці у телефонних дзвінках. Таким чином жінка намагалася зберегти своє вже таке хитке сімейне щастя. Микола, розлючений такою поведінкою, поставив в цій історії крапку.

Нещодавно швидка допомога доставила жінку в несвідомому стані до лікарні. Затриманий Краснодонським РВ УМВС Микола зізнався у скоєному, але сам дотепер не може повірити в те звірство, з яким бив потерпілу. Йому висунуто звинувачення за статтею 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження", що передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Один крок до смерті - завелика ціна за бажання бути щасливою, але вона - об"єктивне віддзеркалення існуючої в сучасному суспільстві проблеми насильства в сім"ї.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У боротьбі за особисте щастя жінка ледь не втратила життя ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі