Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2010 16:47

У Борисполі скасовують рейси, а в Одесі закрили аеропорт

У Борисполі скасовують рейси, а в Одесі закрили аеропорт

В Україні через несприятливі погодні умови виникли ускладнення в аеропортах. Так міжнародний аеропорт "Одеса" закрито до 18:00 17 грудня, повідомляє офіційний сайт аеропорту.

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" скасовані сім міжнародних рейсів, про що свідчать дані он-лайн табло аеропорту.

У "Борисполі" скасовані один рейс з Франкфурту (13:10), і два - з Амстердама (обидва в 16:50). Рейс на Бангкок прибув із запізненням майже на півтори години. Два рейси на Амстердам (обидва в 13:20) затримуються майже на 6 годин - посадка запланована на 18:10. Рейси з Дюссельдорфа, з Москви і два рейси з Цюриха затримуються приблизно на годину. Рейс з лондонського аеропорту Лутон затримується на дві з половиною години. Два рейси з Мілану затримуються на півтори години.

Крім того, сьогоднішні ранковий (5:35) і денний (14:00) рейси на Франкфурт скасували. Також скасували і два рейси на Амстердам (обидва в 17:45). Два рейси на Амстердам (обидва о 6:45) вилетіли із запізненням майже на 6 годин - в 12:41. Рейс на Франкфурт (8:20) затримувався на 6,5 годин - до 14.50. Рейс на Женеву вилетів із запізненням на 2 години 40 хвилин. Рейс на Нью-Йорк (12:55) затримувався на 2 години - до 14:55. Два рейси на Мілан (обидва в 16:20) затримуються на 1 годину 40 хвилин.

Зазначимо, в Женеві (Швейцарія) через сильний снігопад закритий міжнародний аеропорт. Там за ніч випало близько 12 см снігу, і найближчим часом очікуються нові опади. У таких умовах було прийнято рішення закрити авіавузол. Скасовано вже більше 20 рейсів. Крім того, рясні снігопади та ожеледь паралізували рух повітряного і автомобільного транспорту на півдні та заході Німеччини. У Франкфурті-на-Майні сьогодні скасовано 200 авіарейсів. Негода також відзначена в Британії, Польщі та ряді інших європейських країн.

В Одесі йде сильний зливовий сніг при мінусовій температурі повітря. Сталося обмерзання злітно-посадкової смуги.

Час робіт із розчищення злітно-посадкової смуги подовжено до 18:00 за київським часом. На цей час аеропорт закрито для прийому і випуску повітряних судів.

Нагадаємо, в аеропорту "Бориспіль" 10 грудня були скасовані 10 міжнародних рейсів. 1-2 грудня аеропорт "Бориспіль" скасував кілька міжнародних рейсів через складні погодні умови. Зокрема, в обох напрямках були скасовані рейси Київ-Відень, Київ-Гельсінкі, Київ-Шарм-ель-Шейх, Київ-Лондон.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Борисполі скасовують рейси, а в Одесі закрили аеропорт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути