четвер, 09 листопада 2017 12:12

У Бориса Доскалюка виявили собачий бруцельоз – у Стамбулі дитину лікують у борг

У 12-річного Бориса Доскалюка із села Забагна Сторожинецького району Чернівецької області виявили собачий бруцельоз. Це рідкісне захворювання. Передається від домашніх тварин. У хлопчика відняло ноги. Дитину лікують у борг у Туреччині. Потрібна допомога.

Автор: Фото взяте зі сторінки Марти Левченко
  В Бориса Доскалюка виявили собачий бруцельоз
В Бориса Доскалюка виявили собачий бруцельоз

"До хвороби Боря був у нас живчиком. Все почалося ще в 5 класі. Швидко стомлювався, його нудило. А торік у червні впав, коли грав у футбол. Наступного дня почалися проблеми з правою ногою. Почав нею зачіпатися і падати. В обласній лікарні запідозрили поліомієліт, а після МРТ поставили розсіяний склероз. Лікували два місяці тут і ще в Києві. Але це не дало бажаного результату. Внук тримався на ногах лише зі сторонньою допомогою. Стан його погіршувався. Почали набрякати ноги, піднімалася температура. Волонтер Марта Левченко із Чернівців знайшла квитки і зібрала 42 тисячі доларів. В Борі виявили спочатку коров'ячий бруцельоз. Невістка Інна з Борею пробули там 1,5 місяці і повернулися додому. Дома треба було возити на реабілітацію. Але через тиждень Борі знову стало зле. І знову повезли Стамбул. Тепер поставили свинячий бруцельоз. Хвороба в дитини запущена, через що й важко було встановити точний діагноз. Вдруге вони поїхали з 1,5 тисячами доларів, які ми позичили. Лікарі згодилися лікувати в борг. Треба було зібрати ще понад 8 тисяч доларів. Нам допомагають небайдужі люди. На сьогодні залишилося внести понад три тисячі доларів. Суму треба заплатити до 11 листопада. Знову звертаємося до людей", - розповіла бабуся Бориса Марія Доскалюк із Сторожинця Чернівецької області.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку - 4149 4978 2826 7171 (бабуся Бориса Доскалюк Марія Павлівна), її контакти – 0(98) 933 21 24.

Автор: Фото взяте зі сторінки Марти Левченко
  В Бориса Доскалюка виявили собачий бруцельоз
В Бориса Доскалюка виявили собачий бруцельоз
Зараз ви читаєте новину «У Бориса Доскалюка виявили собачий бруцельоз – у Стамбулі дитину лікують у борг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі