середа, 22 серпня 2007 13:48

У Болівії поліцейські збили літак з кокаїном на борту

У Болівії поліція збила літак з кокаїном на борту. Відразу після зльоту обстріляне з землі повітряне судно вибухнуло в повітрі. Пілот літака загинув, а пасажир госпіталізований.

Поліцейські збили одномоторний літак Cessna в понеділок, у ході рейду на території провінції Санта Круз на сході країни. По літаку був відкритий вогонь із землі, і він вибухнув в повітрі відразу після зльоту.

Поява співробітників правоохоронних органів захопила наркоторговців зненацька, саме в момент завантаження товару в літак, пояснили в поліції. У ході перестрілки злочинцям вдалося втікти на двох автомобілях.

На місці події знайщли близько 122 кілограмів кокаїну, залишеного бандитами під час втечі, а ще два кілограми наркотичної речовини було виявлено на місці падіння літака.

В охопленому полум"ям літаку загинув його пілот, а пасажира госпіталізували з важкими опіками.

За даними правоохоронних органів Болівії, місцева наркомафія нерідко використовує малу авіацію для перевезення контрабандних вантажів. За злітно-посадочні смуги злочинці використовують дороги другорядного значення та пустирі.

Болівія посідає третє місце у світі з незаконного виробництва кокаїну після Колумбії і Перу, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «У Болівії поліцейські збили літак з кокаїном на борту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі