вівторок, 07 серпня 2007 12:29

У Богатирьової немає часу на позачергове засідання Ради

На сьогодні народні депутати від фракції Партії регіонів не бачать підстав для проведення позачергового засідання Верховної Ради. Про це сказала в інтерв"ю журналістам народний депутат Раїса Богатирьова.

За її словами, "на цьому тижні ніхто з наших народних депутатів не ініціював цю сесію, оскільки ви бачите, чим ми займаємось".

Водночас, наголосила Богатирьова, "якщо буде цинічно порушена Конституція з боку наших опонентів, то Партія регіонів має можливість виступити ініціатором і прийняти участь в такому засіданні".

"Сьогодні немає підстав для того, щоб ініціювати позачергове засідання", - додала вона.

27 липня Мороз на вимогу 179 народних депутатів видав розпорядження про скликання 31 липня позачергової сесії Верховної Ради України п`ятого скликання. 30 липня заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що фракція Партії регіонів 31 липня не братиме участь в позачерговій сесії, і вона не відбудеться.

Пізніше 30 липня було повідомлено, що керівники фракцій визнали за доцільне перенести засідання позачергової сесії Верховної Ради України V скликання.

31 липня Мороз видав розпорядження, за яким позачергова сесія Верховної Ради України п"ятого скликання була перенесена на 7-10 серпня 2007 року.

2 серпня телеканал "1+1" повідомив, що Мороз і прем`єр-міністр України, голова Партії регіонів Віктор Янукович обговорили питання проведення позачергової сесії. За словами Мороза, фракція Партії регіонів погодилася взяти участь у позачерговій сесії парламенту, призначеній на 7-10 серпня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Богатирьової немає часу на позачергове засідання Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі