середа, 05 листопада 2014 08:29

У бойовиків побільшало техніки та людей після отримання "гуманітарки" з РФ - Селезньов

У бойовиків побільшало техніки та людей після отримання "гуманітарки" з РФ - Селезньов

Після прибуття чергового "гуманітарного конвою" з Росії кількість важкої техніки та особового складу бойовиків помітно збільшилась. Бойовики активізували обстріли наших позицій.

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів речник штабу АТО Владислав Селезньов.

"Лише за минулу добу кількість обстрілів складає 40-42 таких випадки. Внаслідок цих обстрілів ми втратили двох українських військовослужбовців, ще шестеро отримали поранення", - сказав прес-офіцер.

Він також розповів, що вночі вони неодноразово обстріляли наші позиції.

Зокрема, під мінометні обстріли потрапили українські блокпости, опорні та спостережні пункти, що розташовані в районі населеного пункту Нікішине. Зі стрілецької зброї обстріляли український підрозділ в районі населеного пункту Чорнухине.

"Наші дії змушують терористів постійно маневрувати та змінювати свої позиції", - відзначив Селезньов.

Також, за його словами, близько опівночі бойовики з ПТУРа обстріляли наш підрозділ, що знаходять в районі населеного пункту Березове на Донеччині. Внаслідок обстрілу поранення отримав один український військовослужбовець. Його доправлено до лікарні.

Обстановка на Луганщині напружена. Там діють диверсійно-розвідувальні групи бойовиків, але обстрілів наших сил не зафіксовано.

Так само розвиваються події поблизу Маріуполя. В донецькому аеропорту сили АТО продовжують тримати оборону.

"Цей стратегічний об'єкт і надалі перебуває під нашим контролем", - запевнив прес-офіцер.

Зараз ви читаєте новину «У бойовиків побільшало техніки та людей після отримання "гуманітарки" з РФ - Селезньов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі