вівторок, 21 серпня 2007 09:11

У бітцевського маніяка з"явився наслідувач

У Люблінському парку знайдена жінка, вбита способом, що нагадує почерк битцевского маніяка Олександра Пічушкіна, повідомляє газета "Твой день". Її обличчя, пише газета, "спотворювали страшні рани від ударів сокирою, а з рота стирчала палиця". Тіло виявили через декілька годин після вбивства. На вигляд убитій близько 30 років, невисокого зросту, одягнена була в сині джинси, чорну блузу і білі сабо на танкетці. Примітно, що метою злочинця, схоже, не було пограбування — на пальці загиблої залишилося фігурне золоте кільце.

Слідство вважає, що жінка прийшла в парк за своєї волі, тобто вбивця заманив її. Вони разом пили пиво, сидячи на лавці біля води. Експерти також з"ясували, що жертва померла від першого удару сокири, після чого злочинець ударив її ще три рази. Знаряддя злочину знайшли поряд із трупом. Відкинувши сокиру, вбивця засунув жертві в рот палицю і відтягнув тіло жертви в кущі. Це нагадує почерк Олександра Пічушкіна — "бітцевського маніяка", обвинуваченого в убивстві 49 людей. Знаряддям злочину був звичайний молоток. Прикінчивши чергову жертву, Пічушкін встромляв їй у голову гілки або пляшки. Частину тіл він залишав у лісі, інших зіштовхував у заздалегідь відкритий каналізаційний люк, після чого закривав його.

Зараз ви читаєте новину «У бітцевського маніяка з"явився наслідувач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі