вівторок, 12 червня 2007 14:23

У Білорусії зареєстрували шлюб без нареченого

Слідчі прокуратури Лоєвського району Гомелської області порушили кримінальну справу відносно колишнього секретаря сільської ради, яку підозрюють в зловживанні посадовими повноваженнями.

За даними слідства, минулого року вона уклала шлюб між своєю дочкою і якимсь громадянином, причому сам "наречений" про це нічого не знав.

"Чоловік стверджує, що про цей шлюб нічого не знає і не погоджувався на нього", - повідомив слідчий районної прокуратури Олександр Трофименко.

"За його словами, жінка тайком узяла його паспорт і передала своїй матері, яка, користуючись своїм службовим положенням, зареєструвала брак", - розповів слідчий.

Після цього чоловік звернувся до суду з проханням визнати його шлюб недійсним. В даний час проти колишнього секретаря сільради збуджена кримінальна справа за статтею 424 Кримінальні кодексу РБ, яка передбачає за зловживання посадовими повноваженнями позбавлення волі на термін від одного року до шести років, повідомляєТелеграф.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусії зареєстрували шлюб без нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі