середа, 07 жовтня 2009 15:49

У Білорусі вирішили перенести вбивцю - пам"ятник Леніну

У Білорусі вирішили перенести вбивцю - пам"ятник Леніну
Рада села Уваровічі Буда-Кошелевського району Гомельської області Білорусі вирішила не позбавлятися від бетонного пам"ятника Леніну, який впав на одного з місцевих жителів і убив його.

"Місцеві жителі на загальних зборах вирішили, що пам"ятник Леніну потрібно прибрати з місця трагедії і перенести на інше місце", - розповів голова селищної ради Ігор Іванчиков. Він відзначив, що в даний час пам"ятник демонтований і частинами відправлений на склад. Найближчим часом він буде відреставрований.

Тепер жителям села Уваровічі знов доведеться зібратися на нараду, щоб вирішити, де саме стоятиме оновлений монумент. Іванчиков підкреслив, що бетонного Леніна "у будь-якому випадку залишать на території селищної ради".

Пам"ятник Леніну впав в серпні, коли 21-річний місцевий житель заліз на нього і спробував повиснути на руці бетонного вождя. В результаті молода людина впала, а на нього обвалились частини монумента. Селянин отримав серйозні травми і помер дорогою в лікарню, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі вирішили перенести вбивцю - пам"ятник Леніну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі