вівторок, 26 лютого 2008 12:55

У Білорусі підготувалися до проведення виборів президента РФ

До Білорусі з Москви доставили стаціонарні й переносні урни для голосування на виборах президента Росії, а також агітаційну літературу і близько 50 тис. бюлетенів для голосування. Про це проінформував прес-секретар посольства Росії в Білорусі ОлександрФролов.

За словами дипломата, співробітники посольства Росії в Білорусі і Постійного представництва РФ, що увійшли до складу виборчих комісій, при виконавчих та інших органах СНД вже провели завершальний огляд дільниць для голосування і перевірили готовність устаткування, передає БЕЛТА.

Другого березня білоруські дільниці для голосування на виборах президента Росії будуть відкриті з 8.00 до 20.00 у Мінську, Гомелі, Могильові, Бресті та Гродно, повідомив Олександр Фролов.

"Місцева влада надає всіляке сприяння в підготовці до проведення виборів, доброзичливо ставиться до прохань російської сторони", – відзначив прес-секретар посольства Росії у Білорусі, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі підготувалися до проведення виборів президента РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі