четвер, 07 лютого 2008 15:49

У Білій Церкві затримали торговця наркотиками

У Білій Церкві правоохоронці затримали молодика, який у дворі власного будинку торгував маріхуаною. Свій небезпечний товар він потай від батьків зберігав у сімейному дивані.

Правоохоронці дізналися, що в одній із багатоповерхівок у центрі міста хтось торгує марихуаною. Оперативне спостереження привело міліціонерів до однокімнатної квартири, де мешкала звичайна сім"я: батько, мати та син. Поки старші члени родини заробляли на хліб, їхнє чадо започаткувало власний бізнес.

Арешт сина шокував батьків. Дорослі навіть гадки не мали, що всередині їхнього сімейного дивана постійно лежали наркотики.

У дворі, де бізнесмен-початківець збував свій товар, охочих спілкуватися з журналістами не знайшлося. Сусіди ж затриманого сподіваються, що тепер у їхньому будинку дихати стане легше - в прямому сенсі.

Отець Володимир, священик: "Запах, принаймні, відчувається дуже поганий. На превеликий жаль, в нашій державі молодь більшу частину часу веде неповноцінний, нездоровий образ життя, особливо в місті Біла Церква".

Наразі затриманий молодик перебуває під вартою і дає свідчення. Правоохоронці з"ясовують - звідкіля хлопець отримував сировину і де готував свій товар на продаж. Приблизно вісім років тюрми він собі вже "наторгував", повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві затримали торговця наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі