середа, 18 липня 2007 19:06

У Бердянську евакуювали мерію

У місті Бердянськ Запорізької області у зв`язку з повідомленням про мінування будівель місцевої мерії і палацу культури ім. Островського евакуйовано більше 700 чоловік - працівників міськвиконкому і ПК.

Як повідомили у Запорізькому територіальному управлінні МНС, повідомлення про те, що відразу в двох будівлях в центрі Бердянська закладені вибухові пристрої, надійшло на "02" сьогодні о 12.25.

"Телефонував чоловік, особа якого на даний момент не встановлена", - повідомили в управлінні МНС.

Одразу ж після отримання повідомлення про подвійне мінування з приміщень мерії Бердянська і палацу культури були евакуйовані всі співробітники і відвідувачі - в цілому більше 700 чоловік. На місце передбачуваної НП виїхали співробітники міліції, СБУ, МНС, вибухотехніки та пожежники - більше 30 чоловік, які зараз проводять обстеження приміщень на предмет наявності в них вибухівки.

"Поки що ніяких небезпечних предметів не знайдено, робота з обстеження будівель триває, робота самого міськвиконкому і ПК залишається паралізованою", - повідомили в МНС, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Бердянську евакуювали мерію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі