вівторок, 18 березня 2008 10:26

У Бердичеві п"яні пасажири підстрелили таксиста

У Бердичеві п"яні пасажири підстрелили таксиста

Бердичівський таксист отримав від пасажирів кулю в живіт.

Один з місцевих таксистів попросив про допомогу свого колегу. Чоловік поскаржився на трьох клієнтів, які брутально поводилися з ним, але за спробу дипломатично заспокоїти розбишак, постраждалий отримав гумову кулю.

Опівночі таксист Віталій отримав замовлення, і мав забрати клієнтів біля однієї з місцевих кав"ярень.

Водієві не сподобалася поведінка клієнтів. Спочатку невдоволення автомобілем, а потім брудна лайка на адресу водія. Пропозицію залишити салон трійця сприйняла негативно. Таксист відчув лихе та викликав на допомогу колег. Перший рятівник спробував дипломатично домовитися з п"яними пасажирами, але натомість отримав кулю.

Тим часом під"їхали інші таксисти та викликали міліціянтів, які й затримали розбишак. В одного з них вилучили зброю. Не зважаючи на твердження таксиста Віталія про два постріли, на місці знайшли лише одну гільзу. Свідки не розуміють, чому слідчі наполягають на необережному застосуванні зброї.

Віктор Слободянюк, перший заст. начальника Бердичівського МВ міліції: "В одного з них був пристрій для відстрілу гумових куль. Під час конфлікту виник вистріл з необережності. Куля потрапила в область живота. Всіх затримали і доправили до відділку. Зараз приймаємо рішення чи порушувати кримінальну справу".

Пораненого таксиста шпиталізували. Медики кажуть, народився в сорочці. Постріл з такої відстані, навіть гумовою кулею міг коштувати життя.

Після цього випадку бердичівські таксисти побоюються за свою безпеку. За їх словами, у 2008 році це вже другий обстріл. На початку року за схожих обставин у таксистів стріляли з вогнепальної зброї. Тоді водіям пощастило втекти неушкодженими, а з їх автомобілів злочинці зробили решето, повідомили НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Бердичеві п"яні пасажири підстрелили таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі