понеділок, 24 вересня 2007 10:02

У Бенгальській затоці загинуло майже 100 людей

Біля узбережжя Бангладеш під час шторму затонуло 12 траулерів. Усього у водах затоки перебувало близько 70 траулерів, 50 людей вдалося врятувати. Шторм, що триває досі, перешкоджає проведенню рятувальної операції.  Шторм забрав життя принаймні 97 людей неподалік узбережжя Бангладеш.

Шторм, що триває, перешкоджає проведенню рятувальної операції. Рятувальники вважають, що, швидше за все зниклих моряків врятувати не вдасться.

Шторм обрушився на південне побережжя Бангладеш і попрямував далі на схід Індії. За даними бангладеських метеорологів шторм просувається на північний захід і вже досяг території індійського штату Орісса.

Власті порту Читтагонг розповсюдили міжнародне попередження про шторм, що рекомендує всім судам залишатися в укриттях аж до нового повідомлення. Декілька сот жителів і туристів із прибережних регіонів було завчасно евакуйовано, пише Мignews..

Зараз ви читаєте новину «У Бенгальській затоці загинуло майже 100 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі