пʼятниця, 22 лютого 2008 20:54

У Белграді від безладів постраждало 500 людей

У Белграді від безладів постраждало 500 людей

Збиток, нанесений інфраструктурі Белграда під час подіям напередодні масових безладів, оцінюється приблизно в 8,2 мільйона динарів, що еквівалентно приблизно $150 тисячам, повідомила в п"ятницю мерія Белграда.

У повідомленні наголошується, що ця цифра стосується виключно збитків, заподіяних міському майну, а збитки, нанесені посольствам, підприємствам і банкам, значно більші і ще не підраховані.

Знищено або пошкоджено значна кількість контейнерів, квіткарок, устаткування для зберігання сміття, світлофорів і дорожніх знаків. Крім того, поламані дерева, захисні огорожі, лавки і устаткування в парках, мовиться в повідомленні.

Мерія проінформувала, що розбиті стекла на десяти автобусах і в одному трамваї. Хулігани розбили 20 зупинок і кіоск.

Напередодні, після масового мітингу проти одностороннього оголошення незалежності Косово від Сербії, групи хуліганів влаштували безлади на вулицях столиці. В результаті цього легкі тілесні ушкодження отримали близько 500 чоловік, яким медична допомога була надана на місці, і ще близько 150 чоловік було доставлено в лікарні.

Поліція затримала близько 200 демонстрантів, які брали участь в безладах, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Белграді від безладів постраждало 500 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі