субота, 30 серпня 2008 19:57

У Бангладеш померло двоголове немовля (ФОТО)

 
150 тисяч роззяв стовпилося біля госпіталю в Бангладеш, щоб подивитися на двоголового немовляти. Співробітника лікарні довелося викликати поліцію, щоб перевести 22-річну матір і диво-дитину в іншу клініку. Проте через браку грошей батькам довелося забрати малюка додому, де він і помер.

Декілька десятків співробітників правоохоронних органів оточили будівлю, захищаючи входи від наступаючого натовпу, який міг роздавити жінку і новонародженого на ім"я Кірон, а також розгромити півлікарні. Втім, така увага місцевих жителів до двоголового малюка не дивує - люди в таких країнах, як Бангладеш та Індія, сприймають дітей з фізичною потворністю як богів. Багато хто з тих, хто прийшов вже залишив гроші та одяг для новонародженого.

Спочатку малюк здавався здоровим. Коли маленький Кірон з"явився на світ за допомогою кесаревого розтину, він важив майже 5,5 кілограмів, і лікарі зі здивуванням зазначили, що він цілком здоровий. Проте через деякий час вирішили обстежувати хлопчика на предмет правильного функціонуванні всіх систем організму.

"У нього один шлунок, проте він нормально їсть двома ротами, з апетитом. У малюка також один набір статевих органів і абсолютно нормальні кінцівки", - раніше розповів гінеколог Мохамед Абдул Барі. Варто відзначити, що обидві носоглотки диво-немовля сполучалися з одними легенями, а гортані - зі стравоходом та одним шлунком. Лікарі так і не змогли сказати, скільки у хлопчика життєво важливих органів. Проте, двоголовому "богові" вдалося прожити більше трьох діб.

"Ми хотіли перевезти його в госпіталь в Дхакі, проте його сім"я така бідна, що вони не змогли собі дозволити відправити малюка до хорошої клініки, тому вони забрали його додому, де дитина і померла", - розповів педіатр Алам в інтерв"ю, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Бангладеш померло двоголове немовля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі