понеділок, 11 лютого 2008 12:34

У Багдаді під час візиту глави Пентагону підірвали дві могутні бомби, є загиблі

У Багдаді під час візиту глави Пентагону Роберта Гейтса підірвано дві бомби. Потужні вибухи сталися майже одночасно в районі Джадрія на одній з площ. За даними АР, мінімум три людини загинули, шестеро отримали поранення. Теракт стався біля полудня за місцевим часом, в цей час Гейтс залишав країну.

У понеділок міністр оборони США висловився за тимчасове припинення виведення американських військ з Іраку після того, як у липні цього року завершиться виведення п"яти армійських бригад. Про це він заявив на прес-конференції в Багдаді за підсумками зустрічі з командувачем багатонаціональних сил в Іраку генералом Девідом Петреусом. Передбачається, що до липня цього року в Іраку залишиться 130 тисяч американських військовослужбовців.

Міністр оборони США прибув до Багдада минулого вечора з неоголошеним раніше візитом, у ході якого ознайомився з ситуацією в Іраку, відвідав одну з військових баз, провів зустрічі з представниками американського військового командування в цій країні, передає ИТАР-ТАСС.
Зараз ви читаєте новину «У Багдаді під час візиту глави Пентагону підірвали дві могутні бомби, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі