середа, 22 вересня 2010 14:03

У Азарова і Януковича найкрутіші в світі охоронці

У Азарова і Януковича найкрутіші в світі охоронці

На першому Чемпіонаті світу серед охоронців перемогла команда Управління державної охорони України. Про це повідомив начальник прес-центру Управління Державної охорони України Віталій Закревський.

Друге місце зайняла команда служби безпеки Президента України, третє місце - команда Служби безпеки Білорусі.

Він розповів, що на Чемпіонат світу серед охоронців, який проходив у Ялті 18-21 вересня, приїхали 28 команд. Серед них команди з Бельгії, Молдови, Грузії, Казахстану, Білорусі, Болгарії, Великобританії, Ізраїлю.

В індивідуальних змаганнях з рукопашного бою переміг Сергій Чурбанов (Департамент охорони АР Крим), у стрільбі – Роман Шрайба (охорона Президента Білорусі), захисне водіння автомобіля – Андрій Рудченко (Управління держохорони України), повідомив Закревський.

Він також повідомив, що в змаганнях серед національних команд перше місце завоювала команда з Білорусі, друге зайняла команда з Казахстану, третє - з Молдови. У цих змаганнях українська команда участь не брала, повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, що у червні охоронці Віктора Януковича застосували силу до журналіста каналу СТБ Сергія Андрушка.

"Ми знімали виступ президента на виставці "Агро-2010". Коли президент вже виступив, він пішов оглядати техніку. Мій оператор пішов за ним разом з іншими. А я трохи запізнився, бо складав техніку, шнури... Коли я теж попрямував за ним, то дорогу мені перекрив невідомий чоловік", - розповів Андрушко.

На прохання журналіста представитися, чоловік відповів відмовою.

"Коли я попередив його, що все зніматиму на телефон, він заломив мені руки і кинув на газон. До нього приєднався ще один чоловік", - розповів Андрушко.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова і Януковича найкрутіші в світі охоронці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі