середа, 26 грудня 2007 09:30

У авіакатастрофі у Панамі вижила 12-річна дівчинка

Одна людина вижила у катастрофі легкого літака, яка сталася через погану погоду у неділю в Панамі. 12-річна американка Франческа Л"юїс була виявлена рятувальниками в джунглях. Дівчинка з пораненнями і гіпотермією була доставлена в місцевий госпіталь. В даний момент її стан оцінюється як стабільний.

Ще три людини, що знаходилися в літаку під час катастрофи, загинули. Їх тіла були виявлені серед уламків літака. Троє американців, зокрема каліфорнійський бізнесмен Майкл Клейн, його 13-річна дочка Талія найняли панамського пілота Едварда Лассо, щоб зробити політ до місцевої визначної пам"ятки - вулкана Чиріки. Він розташований за  460 км на захід від столиці Панами. Проте до місця призначення літак не долетів.

Вранці в неділю літак злетів з острова архіпелагу Секас, який належав Клейну, він  розташований  за 20 км від тихоокеанського узбережжя Західної Панами. Політ повинен був тривати 45 хвилин, проте несподівано літак зник з радарів. Влада країни з"ясовує точні причини інциденту.

Раніше колишня дружина загиблого бізнесмена запропонувала винагороду у розмірі 25 тисяч доларів тому, хто знайде літак, що розбився. Майкл Клейн був головним виконавчим директором розташованої в Санта-Барбарі компанії Pacificore LLC, що управляє кількома страховими фондами, передає BBC.

Зараз ви читаєте новину «У авіакатастрофі у Панамі вижила 12-річна дівчинка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі