вівторок, 11 грудня 2007 14:23

У Атланті школярам заборонили світити нижньою білизною

 В понеділок освітній комітет американського міста Атланта (штат Джорджія) одностайно проголосував за введення заборони учням носити спадаючі штани, які виставляють напоказ нижню білизну.

"За" проголосували вісім членів комітету, один був відсутній, тих, що утрималися,  немає. За словами представника комітету Джима Мангуно, дане рішення лише уточнює вже існуюче правило, за яким одяг "повинен бути скромним, належним і мати відповідну довжину".

У розділі, що забороняє "дуже обтягуючий і мішкуватий одяг", тепер вводиться і заборона на спадаючі шорти і брюки, сказав Мангуно.

За його словами, директора шкіл самі визначатимуть, в яких випадках мало місце порушення, а також міру покарання.

Найімовірніше, порушники каратимуться починаючи від попередження і кінчаючи слуханням справи перед студентським судовим комітетом у разі повторних порушень.

Між іншим, заборона на спадаючі штани вже діє в містах Олександрія, Шревепорт і Делкамбр в штаті Луїзіана, повідомляє  АР.

Зараз ви читаєте новину «У Атланті школярам заборонили світити нижньою білизною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі