неділя, 18 листопада 2007 16:00

У Японському морі врятовано 22 людини із затонулого судна

Ще одну людину із затонулого судна "Каспер-1" вдалося підняти з рятувального плоту в штормовому морі, кількість врятованих досягло 22 чоловік, повідомила співробітник прес-служби Далекосхідного регіонального центру МНС РФ Ольга Алькіна.

"На борту російського судна "Верона" знаходяться 12 врятованих, на борту англійського судна - десять чоловік", - сказала вона.

Зараз в районі рятувальної операції знаходяться чотири судна, вони обстежують район, де затонув теплохід "Каспер-1".

За даними Алькіної, поки виявлено три рятувальні плоти. Раніше з двох плотів підняли 20 чоловік, з третього плоту - ще одного. За попередніми даними, на третьому плоту знаходяться ще дев"ять чоловік, яких моряки найближчим часом постараються підняти на борт.

Четвертий рятувальний пліт поки виявити не вдалося, його продовжують шукати. Рятувальну операцію ускладнюють хвилі, висота яких досягає чотирьох метрів, і сильний вітер. Температура води плюс 14 градусів.

Повідомлення про те, що в Японському морі затонуло судно "Каспер-1" з російським екіпажем, на борту якого знаходилися 36 чоловік, поступило в неділю в 10.35. Теплохід "Каспер-1" з вантажем лісу йшов із Находки до Китаю і під час шторму затонув в 180 милях на південь від Знахідки. Люди, що знаходилися на борту, зуміли перебратися на чотири рятувальні плоти.

За попередніми даними, теплохід затонув через зсув вантажу, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «У Японському морі врятовано 22 людини із затонулого судна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі