четвер, 31 січня 2008 12:43

У Японії заарештували чоловіка за 2600 дзвінків на станцію

Поліція Токіо затримала 37-річного самотнього безробітного японця Такахіро Фуджінума за втручання в роботу Японської Телеграфної і Телефонної компанії NTT.

Слідство звинувачує Фуджінуму в тому, що за період з 1 червня по 17 листопада 2007 року він 2600 разів подзвонив на телефонну станцію з метою поговорити з телефоністками, які в країні майже всі жінки. Як зізнався сам заарештований, йому приносило задоволення, коли дівчата кричали на нього по телефону. Часом він робив по 200 дзвінків за ніч.

Співробітниці телефонної станції прозвали чоловіка "не вішайся на мене", оскільки він часто умовляв їх поговорити з ним. "Будучи не одруженим, я робив це, щоб відволіктися від самоти", – пояснив любитель телефонних розмов.

Японська преса стверджує, що хобі дзвонити на телефонну станцію ночами з"явилося у Фуджінума ще в 2004 році. А взагалі за останні роки він зробив близько 10 тисяч дзвінків, повідомляє Jiji Press.

Зараз ви читаєте новину «У Японії заарештували чоловіка за 2600 дзвінків на станцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі