понеділок, 06 жовтня 2008 15:17

У Японії морські піхотинці США вкрали таксі

Поліція південного японського острова Окінава заарештувала двох американських морських піхотинців, які, будучи в нетверезому стані, вкрали таксі, аби під"їхати.

Водій залишив свою машину з включеним двигуном біля супермаркету в містечку Хокутан. Двоє американців вскочили в неї, понеслися по дорозі й на одному з перехресть зіткнутися відразу з п"ятьма машинами. Викрадачі спробували кинути автомобіль і втекти, проте були затримані поліцією. Обидва морські піхотинці були в стані сильного алкогольного сп"яніння.

Острів Окінава - головний опорний пункт США в Японії. Там розміщені дивізія морської піхоти швидкого розгортання і найбільша за межами США база ВПС Кадена. Присутність великої кількості американських військових призводить до постійних інцидентів, зокрема й кримінального характеру.

Щорічно на Окінаві фіксується близько 40 злочинів за участю військовослужбовців США - від бійок до грабежів та зґвалтувань, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Японії морські піхотинці США вкрали таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі