неділя, 01 червня 2008 11:56

У Японії бездомна рік таємно прожила в комірці чужого будинку

У Японії заарештували бездомну жінку, яка рік непомітно прожила в комірці чужого будинку.

Поліція знайшла 58-річну жінку у верхньому відсіку комірки в четвер і заарештувала за проникнення на приватну територію, повідомив представник поліції південного міста Касуя, Хірокі Ітакура.

Не знайшовши пояснення загадковим пропажам їжі з кухні в останні місяці, господар будинку встановив камери, що передавали зображення на його мобільний телефон. Одна з камер в четвер зафіксувала чийсь рух усередині, коли його не було удома, і чоловік викликав поліцію, підозрюючи, що це грабіжники. Проте двері і вікна були цілі.

"Ми обшукали будинок...перевіривши всі місця, де можна тільки сховатися. Відкривши комірку, ми виявили її, що згорнулася усередині", - говорить Ітакура.

Жінка сказав поліції, що їй ніде жити і вона вперше проникла в будинок близько року тому. Вона облаштувала собі в комірці маленьке ліжко і навіть приймала душ. Ітакура додав, що жінка виглядала охайно, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «У Японії бездомна рік таємно прожила в комірці чужого будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі