субота, 27 вересня 2008 16:10

У Ані Лорак вкрали сукню від Каваллі за $5000 (ФОТО)

 
В середу ввечері, на концерт в столичний Палац "Україна", низкою з"їжджалися лімузини та кадилаки - це канал Інтер святкував 12-річчя! Правда, набір зірок був "звичним" - обличчя все ті ж, пісні ті ж, а у деяких навіть ті ж вбрання.

Втім, були і новинки. Наприклад, Ані Лорак була просто змушена презентувати нову сукню від дизайнера Ольги Громової. Фокус в тому, що прибувши на концерт і зайшовши в гримерку переодягнутися, вона виявила - пропала сукня від Каваллі! Одна з тих трьох, що він подарував їй нещодавно в Москві. Катастрофа! Йти на сцену нема в чому! Отож, Кароліна тут же відправила охоронця до себе додому за новою сукнею від Громової, в якій і вийшла на сцену.

Власне, ця подія не засмутила співачку - весь вечір вона була надзвичайно привітна. Але куди поділася сукня, все одно ніхто так і не зрозумів. Крадіжку виключили одразу - гримерка була під замком.

На наступний ранок "БЛИК" подзвонив Лорак, аби дізнатися, чи не знайшлася сукня Каваллі.

- Досі не можемо знайти! - сказала Кароліна. - Навіть уявити не можу, куди вона поділася! Вкрасти ніхто не міг. Містика якась.

До речі, ціну зниклого подарунка Каваллі, співачка не знає. Але, за даними видання, це не менше $30 000, а його заміна коштує в шість разів дешевше.

Зараз ви читаєте новину «У Ані Лорак вкрали сукню від Каваллі за $5000 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі