пʼятниця, 28 березня 2008 14:21

У Анджеліни Джолі виявили діабет (ФОТО)

 
Анджеліна Джолі була щаслива під час своєї першої вагітності, коли виношувала дочку Шилох. Проте тепер, коли вона чекає двійнят, їй доводиться нелегко.

Обізнане джерело говорить, що 32-річна актриса, яка знаходиться на шостому місяці, має цілий букет проблем із здоров"ям: набряки, діабет вагітних, втома і перманентна нудота.

"Приблизно місяць тому у неї виявився діабет. Із цього приводу вона звернулася до дієтолога. Їй довелося різко змінити раціон. Адже раніше у неї були проблеми з вагою. Коли померла її мати, Маршлен Бертран, Джолі важила всього 45 кг", - говорить джерело.

Діабет - не єдина проблема Джолі. У неї також хворобливі набряки. "Її ноги роздулися щонайменше на піврозміру", -сказало журналу Star джерело.

До цього слід додати втому. Після переїзду з дітьми до Техасу, де Бред Пітт знімається у фільмі "Древо життя", їй особливо нелегко. "Вона постійно втомлена і дратівлива. Вона відчуває себе незграбною і слабкою", - повідомляє видання.

Зараз ви читаєте новину «У Анджеліни Джолі виявили діабет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі