вівторок, 20 листопада 2007 11:29

У Амстердамі відкрився фестиваль марихуани

У столиці Нідерландів відкрився 20-й фестиваль марихуани Cannabis Cup. Цей захід спеціально організований для любителів марихуани, що виготовляється з конопель.

Суддями можуть стати всі охочі. Для цього досить реєструватися у штаб-квартирі організаторів в Амстердамі, заплативши $ 290.

Судді дістають можливість дегустувати пропоновані різними виробниками і кофешопами сорти марихуани, виставляючи їм оцінки на організованій в рамках фестивалю виставці виробів з конопель.

Членам журі доводиться дегустувати до 30 сортів марихуани на день. Для тих, хто в результаті дегустації стає неадекватним і не може більше продовжувати роботу, надаються кімнати відпочинку.

У перші два дні фестивалю виставка відкрита для широкої публіки. Крім наркотиків, на ній представлені вироблені з конопель пиво, вино, масло, піроги з марихуаною, косметика, тканини, одяг і головні убори, аксесуари для куріння, книги про коноплю і марихуану, картини, плакати.

Кульмінаційна подія фестивалю - оголошення переможців і вручення призів - відбудеться у четвер, а у п"ятницю - урочиста церемонія закриття фестивалю у кофешопе, який переміг у змаганнях , повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «У Амстердамі відкрився фестиваль марихуани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі