четвер, 01 листопада 2007 16:44

У американському морзі некрофіл зґвалтував труп 92-річної жінки

У американському морзі схоплено некрофіла, якого охоронці застали за статевим актом із трупом 92-річної жінки.

У даний час 24-річний житель Нью-Йорка Ентоні Меріно знаходиться під вартою. Він працював у морзі при лікарні Holy Name в нью-йоркському районі Тінек, посідаючи посаду технічного лаборанта.

28 жовтня некрофіл був арештований після того, як охорона лікарні застала його за сексом із трупом мертвої жінки.

"Таке (я бачу) вперше, - заявив лейтенант поліції Дин Казінці. - Коли ви думаєте, що все вже бачили і чули, щось нове (обов"язково) трапляється". За словами офіцера, Меріно, якого застали за відвертим збоченням, відвели в поліцію, де після допиту йому було пред"явлено звинувачення.

Хлопець пропрацював в лікарні Holy Name лаборантом всього два тижні. Паралельно він з 10 вересня трудився як гістолог в лікарні Overlook. Представниця медичної установи Яніна Шейт Хечт повідомила, що Меріно, який працював поза штатом, вже звільнений. Вона додала, що ніяких скарг на нього в процесі роботи в лікарні Overlook не поступало.

У понеділок суд ухвалив звільнити Меріно під заставу в 400 тисяч доларів із конфіскацією паспорта і психологічним обстеженням. Тепер йому загрожує 10-річний тюремний вирок.

Психологічне дослідження повинне відповісти на запитання, якими мотивами керувався Меріно і наскільки він небезпечний для суспільства, говорить співробітник кафедри судової психіатрії в Інституті психології Чикаго Майкл Фогель.

Проте він закликає не оцінювати таких злочинців і їхні мотиви поверхово. На його думку, некрофіли мають особливі уявлення про "сексуальну привабливість" і мають своєрідні "сексуальні фантазії", повідомляє телеканал ABC News.

Зараз ви читаєте новину «У американському морзі некрофіл зґвалтував труп 92-річної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі