пʼятниця, 22 лютого 2008 08:27

У Америці затриманий старий з партією марихуани на мільйон доларів

 В США арештований 72-річний Рандел Коул, в машині якого була виявлена рекордна партія марихуани на загальну суму 1,3 мільйона доларів. Немолодий наркокур"єр попався при випадковій перевірці документів на дорозі.

Автомобіль Коула привернув увагу поліцейських тим, що невідступно слідував за якимсь фургоном. Співробітники поліції вирішили про всяк випадок зупинити підозрілу машину. При перевірці документів вони виявили, що водійські права Коула прострочені, а автомобіль підлягає вилученню. Немолодий водій попросив одного з офіцерів допомогти йому вивантажити з машини дві великі сумки. Відкривши багажник, поліцейський відчув характерний запах марихуани і викликав підмогу.

Усередині кожної сумки знайшли по кілька пакетів з марихуаною, кожний з яких важив близько 11 кілограмів. За оцінками експертів, загальна вартість партії перевищила 1,3 мільйона доларів.

Невдалий наркокур"єр пояснив поліції, що поняття не мав про вміст свого багажу. За його словами, невідомі заплатили йому 500 доларів за те, щоб він перевіз дві сумки з Нью-Йорка в Північну Кароліну, і весь час слідував за їх машиною. Поки полісмен перевіряв машину Коула, фургон з наркоділками благополучно зник.

Тепер Коула звинувачують у зберіганні і розповсюдженні наркотиків, а поліцейський, що затримав, отримав подяку, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «У Америці затриманий старий з партією марихуани на мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі