понеділок, 21 січня 2008 09:32

У Алли Пугачової з"явився новий фаворит (ФОТО)

З самого початку проекту "Фабрика зірок-7" Алла Пугачова сказала в кулуарах, що симпатизує 28-річному композиторові та співакові Марку Тішману.

- Я співатиму тільки з ним, - заявила за кулісами "Останкіно" Примадонна.

Так і вийшло. Алла Борисівна заспівала з "фабрикантом" свій хіт "Холодно в місті", який колись виконувала в дуеті з Філіпом Кіркоровим.

А після запросила Тішмана, до речі, єдиного з "фабрикантів", виступити на новорічному концерті "Пісня року".

- Марк - талановитий хлопець, у нього такі красиві пісні, - нахвалювала колегам Тішмана Пугачова.

Примадонна якось зізналася, що Марк їй дуже нагадує її колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова. Мов, такий же захоплений і наївний, яким був п"ятнадцять років тому Кіркоров.

А недавно Аллу Борисівну помітили в компанії Марка Тішмана в модному ресторані "Пушкін". Парочка в романтичній обстановці вечеряла в одному із закритих залів ресторану. Говорять, що саме Пугачова запросила "фабриканта" в "Пушкін". Причому Примадонна, говорять, не збирається продюсувати Тішмана. З Аллою Борисівною Марка зв"язують поки виключно дружні відносини. А тим часом в світській тусовці вже з"явилися чутки, що Марк Тішман - черговий фаворит Пугачової, мовляв, Алла Борисівна узяла "фабриканта" під своє крило, повідомляє "Комсомольская правда".

Зараз ви читаєте новину «У Алли Пугачової з"явився новий фаворит (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі