четвер, 02 серпня 2007 08:38

У аеропорту Парагваю грабіжники викрали 1,5$ млн (ВІДЕО)

У аеропорту міста Асунсьйон, столиці Парагваю, вчинено збройний напад на кур"єрів іспанської компанії Money Exchange S.A., які прямували у Монтевідео (Уругвай) з 1,5 млн доларів.

ВІДЕО пограбування можна подивитися тут.

У пограбуванні, яке сталося у зоні вильотів аеропорту, брали участь 12-14 осіб. В той же час очевидці налічили п"ять чоловік. За їх свідченнями, грабіжники, озброєні чи то пістолетами, чи то автоматами, вихопили валізу з грошима з рук одного із співробітників Money Exchange S.A., літака, що готувався піднятися на борт. У цій валізі лежав мільйон доларів.

Другий співробітник компанії встиг заховати іншу валізу, в якій знаходилися ще приблизно півмільйона доларів.

Все сталося так швидко, що не було зроблено жодного пострілу. При цьому злочинцям вдалося роззброїти одного з чотирьох поліцейських, що супроводжували кур"єрів. Інші троє навіть не встигли дістати зброю.

У терміналі  грабіжників чекав автомобіль, на якому вони тут же виїхали. Пізніше цю машину виявили на відстані 20 житлових кварталів від приміщення аеропорту. Там вони пересіли у інший автомобіль.

За словами поліцейських, у пограбуванні брали участь п"ять або шість жінок. Крім того, у нальоті брали участь також щонайменше троє з раніше засуджених злочинців. Поліції відомі їх імена. Але затримати поки нікого не вдалося, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «У аеропорту Парагваю грабіжники викрали 1,5$ млн (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі