понеділок, 26 листопада 2007 09:37

У Абдулова стався серцевий напад

У Абдулова стався серцевий напад
З сильними болями в області серця Олександра Гавриловича доправили в одну з кращих столичних клінік. Проблеми з серцем знов дали про себе знати суботнім ранком – через постійні спазми 54 річний артист ледве міг дихати.

Дружина актора Юлія, яка всі останні місяці на жодну хвилину не відходить від чоловіка, відразу ж спробувала умовити його викликати невідкладну допомогу, але Абдулов навідсіч відмовився звертатися до медиків.

До вечора акторові стало гірше.

Увесь день Олександр Гаврилович провів на знеболюючих. Медичні препарати полегшували страждання актора, але, на жаль, лише на невеликий проміжок часу. Бачачи, як чоловік мучиться, ближче до вечора Юлія вирішила все ж таки викликати медиків, не питаючи на те волі самого хворого.

І вже за кілька хвилин до будинку Олександра Абдулова під"їхала бригада "швидкої", яка неофіційно закріплена за потерпаючим від важкої недуги актором.

Лікарі відразу ж зробили білому як крейда акторові кардіограму і наполягли на негайній госпіталізації. У супроводі дружини Юлії Олександра Гавриловича екстрено доправили в одну з кращих клінік.

Повторна кардіограма показала, що у артиста дійсно серйозні проблеми з серцем. Щоб стабілізувати його стан, акторові поставили крапельницю і підключили до апаратів. За декілька годин старання лікарів увінчалися успіхом: ритм серця артиста прийшов у норму. Олександр Абдулов повеселішав і навіть почав жартувати. Медики намагалися умовити актора залишитися під спостереженням хоч би на кілька днів.

Але Абдулов наполіг на тому, щоб його відвезли додому, пише "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «У Абдулова стався серцевий напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі