субота, 19 грудня 2015 14:15

У 2016 році матимемо чотири затемнення

У 2016 році матимемо чотири затемнення

На Україну чекає один із найбільш кризових років. Вплив на ситуацію в країні матимуть чотири затемнення у 2016 році. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"У 2016 році на нас чекає чотири затемнень, - говорить Максимова. - 9 березня матимемо повне Сонячне, яке позначиться на самопочутті і заробітках Риб і Дів, частково зачепить Близнюків і Стрільців. На цей час не варто планувати великих фінансових проектів. Ризик не буде виправданий".

За словами астролога, місячне затемнення 23 березня впливатиме на Терезів.

"Це травмонебезпечний період. Друге сонячне затемнення 1 вересня позначиться на Левах, - каже Олена. - Матимемо важкий період до 16 вересня, наступного місячного затемнення. Багато знаків перенесуть серйозні життєві потрясіння. Треба бути готовим до всього. У цей час не варто одружуватися, оформляти спадок, купувати чи продавати нерухомість, подавати до суду. Дехто зневіриться в коханих і друзях. З'явиться бажання змінити своє оточення".

Вплив на Україну матиме затемнення Сонця, яке відбудеться 9 березня.

"Воно впливатиме перш за все на економіку і спровокує зменшення ресурсної бази, - говорить астролог. - Це затемнення особливим чином зачепить саме Україну, бо торкнеться найбільш важливих точок гороскопу нашої держави. Зокрема вплине на українську владу всіх рівнів. Комусь це віщує політичний крах, декому навпаки обіцяє кар'єрний ріст. Народні протести, які матимемо у кінці травня, сприятимуть появі нових людей у владі".

За словами Максимової, саме напередодні та під час затемнень стануть відомі загалу помилки, які були допущені владою та іноземними партнерами у 2014-2015 роках. Заморожений воєнний конфлікт та економічна криза не дадуть українцям проявити весь свій потенціал.

Зараз ви читаєте новину «У 2016 році матимемо чотири затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі