субота, 05 квітня 2008 14:06

У 2011 році пройде Всеукраїнський перепис населення

В Україні в 2011 році пройде Всеукраїнський перепис населення. Підготовка до проведення Всеукраїнського перепису населення передбачена планом заходів, спрямованих на реалізацію пріоритетів діяльності центральних органів виконавчої влади в 2008 році, затвердженим розпорядженням Кабінету міністрів України від 2 квітня 2008 р. (N 569-р).

Зокрема, для підготовки до проведення Всеукраїнського перепису населення Державному комітету статистики доручено в другому кварталі цього року розробити проект нормативно-правового акту Кабінету міністрів України про підготовку і проведення Всеукраїнського перепису населення 2011 року.

Крім того, в третьому кварталі цього року Держкомстату доручено розробити проект нормативно-правового акту Кабінету міністрів України про підготовку і проведення пробного перепису населення.

Також Держкомстату доручено в другому півріччі провести нормативно-методологічне та організаційне забезпечення підготовки і проведення Всеукраїнського сільськогосподарського перепису, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У 2011 році пройде Всеукраїнський перепис населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі