четвер, 15 листопада 2007 11:06

У 19 аеропортів США пронесли саморобні бомби

Спецслужби США вирішили перевірити ефективність роботи служб безпеки американських аеропортів, спробувавши пронести через контрольно-пропускні пункти 19 найбільших аеропортів компоненти саморобних вибухових пристроїв. З"ясувалося, що далеко не всі співробітники служб безпеки в змозі протистояти терористичній загрозі, повідомляє Bloomberg.

Управління підзвітності уряду (УПП), головний контролюючий орган Конгресу США, обнародувало доповідь, у якій вказало на порушення співробітниками Управління транспортної безпеки процедури огляду пасажирів і багажу, що дозволило пронести на борт літаків вибухові речовини.

На думку УПП, діяльність Управління транспортної безпеки можна зробити ефективнішою за допомогою "агресивних, видимих, непередбачуваних і страхітливих заходів", а також за рахунок збільшення кількості оглядів. Крім того, на думку відомства, необхідно постійно удосконалювати технології, що дозволяють забезпечувати безпеку, повідомляє NEWSru.com.

 

Зараз ви читаєте новину «У 19 аеропортів США пронесли саморобні бомби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі